Bódéi Tipegők 👶⚽🍼🚗

Büszkén mutatjuk be kis közösségünk legújabb tagjait, legújabb kis közösségét, a Bódéi Tipegőket!

Hogy miért is jött létre a babaklub?

Úgy gondoltuk, hogy az édesanyáknak szükségük lehet egy közösségre, ahol hasonló élethelyzetben lévőkkel beszélgethetnek, tapasztalatot cserélhetnek.

Célunk, hogy a gyermekek már egészen kicsi kortól kezdve egy játékos klubfoglalkozáson vehessenek részt! Ahol élvezhetik egymás társaságát, dolgozhatnak társas kapcsolataik, szociális életük kialakításán. Mindezt egy olyan környezetben, ahol életkoruknak megfelelő, fejlesztő játékokkal vannak körbevéve. Akár közös játékban, akár ha egyedül tevékenykedik, akkor is épp úgy fejlődik a kisgyermek!

A foglalkozások kötetlen formában zajlanak, hogy az édesanyák (vagy édesapák, nagymamák) egy kicsit megpihenhessenek, feltöltődjenek! Megoszthatják egymás között a nevelési nézeteiket, ötleteiket! Egy kisebb életkori nehézségen könnyebben , egymást segítve tudjanak továbblépni!

Esetlegesen tervezzük időszakos bababörzék megvalósítását is, hogy egymás közt adhassák-vehessék a már kinőtt rucikat, megunt játékokat!

Szeretnénk megköszönni a VSZC Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégiumnak, hogy biztosítják részünkre a fejlesztő játékokat és a fiatal, lelkes Kisgyermekgondozó,-nevelő diákoknak Kovács Szabina irányításával, hogy aktív részvételükkel segítik a klubfoglalkozást!

Az első foglalkozás óta hatalmas az érdeklődés! Hétről-hétre új kis „tipegők” csatlakoznak….Mindenki mosolyogva és kellemesen elfáradva megy haza! (Nincs gond az altatással!)

Íme néhány fotó… A képek önmagukért beszélnek! 🙂

     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük